top of page
olives1485974341.jpg

SIZMA ZEYTİNYAĞI

Önerilen Kullanımlar

Salata sosları; soslar ve soslar; makarnanın üzerine gezdirerek; balık ve sebzeleri marine etmek veya sotelemek,

fırınlama, kavurma, daldırma, kızartma

Duman Noktası
356°F-392°F / 200°C

smoke.jpg
dishes.jpg
ext vrg cold press 2.png

Soğuk Pres

Kapsayıcı: 

Dorica cam şişelerde mevcuttur

8,5 fl.oz.

250 ml

17 fl.oz.

500 ml

25,4 fl.oz.

750 ml

dorica.png
akıtıcılı kapak yeşil.jpeg

Trakya

3 fl.oz.

88,7 ml

Günlük yemek pişirmek için ideal

EVOO

 Giydirmek ve Marine etmek için 

  • Naturel Sızma Zeytinyağı, günlük olarak çiğ olarak tüketilip, soğuk ve sıcak yemeklerin üzerine serpmek için idealdir.

 

  • Herhangi bir çeşni için ideal bir alternatiftir, çünkü yoğun tadı salatalara, ayrıca fırınlanmış, ızgara, kavrulmuş ve buğulanmış yemeklere özel bir dokunuş katar.

salatalar

Makarna

pasta.png
salad.jpg
sauce dressing.jpg

Sosis ve Sos

Menşei ülke:   Türkiye

  • Sızma Zeytinyağımızı tüketmeniz sağlık yararları için şiddetle tavsiye edilir.

  • Dengeli yağ asitleri, polifenoller ve E vitamini bileşimi, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye ve kolesterol, Alzheimer ve meme kanseri tedavisine yardımcı olur. Ek olarak, şeker hastalarında glikoz seviyelerini azaltır ve diğerleri arasında anti-inflamatuar özellikler içerir.

  

  • Zeytinyağında bulunan tekli doymamış yağlar kalp hastalıklarını azaltabilir.

Hasat zamanı:Tüm sezon (Eylül – Aralık)

Zeytin Çeşitleri:Trilye-Gemlik

Bölge:Türkiye'nin Trakya Kıyısı

bottom of page