2022/23
Türkiye, 420 bin ton ile Dünyanın 2. büyük Zeytinyağı üreticisidir
PİRİNA YAĞI
derin kızartma ve pişirme için ideal
Asitlik: < 1%
Önerilen Kullanımlar
Derin kızartma, pişirme, fırınlama, soteleme, kavurma, ızgara
Duman Noktası
460°F / 238°C
Kapsayıcı:
Plastik/pet şişelerde mevcuttur
17 fl.oz.
500 ml
34 fl.oz.
1000 ml
169,5 oz
5000 lt
Pişirme ve derin kızartma için
_cc781905-5cde-3194-bb3b-136_bad5cfPİŞİRMEK İÇİN:
-
Diğer yemeklik yağlara göre hafif, nötr ve sağlıklı bir seçenektir ve yüksek sıcaklıklarda stabildir.
-
_cc781905-5cde-3194-bb3b-136_bad5_cf58d_:
-
Derin kızartma için harikadır.
_cc781905-5cde-3194-bb3b-136_bad5_cf58d_cc781905-5cde-3194-bb3b-136_bad5_cf58d_cc781905
Menşei ülke: Türkiye
-
Pirina yağı ayrıca daha iyi bağışıklık ve doku onarımı için E Vitamininin ek faydasını, daha iyi kemik yoğunluğu ve sağlığı için K Vitamini ile birlikte getirir.
-
PİŞİRME İÇİN: Diğer yemeklik yağlara göre hafif, nötr ve sağlıklı bir seçenektir ve yüksek sıcaklıklarda stabildir.
Sofranıza ulaşana kadar nitrojen içinde saklanan bu yağ, son kullanma tarihine kadar tüm özelliklerini korur.
Pirina Yağı, zeytinyağının pirinasından rafine edilmiş bir yağ türüdür. Rafine olması nedeniyle, Prina Yağı sıfıra yakın asitlik ile saf olarak kabul edilir. Bu yağ türü, 240° Santigrat gibi yüksek bir duman noktasına sahip olduğu için kızartma amaçları için en iyisidir. Rafine bir yağ olarak, pirina yağı belirgin bir tada sahip değildir ancak diğer kızartma yağlarına göre daha hafif bir seçim olduğu için derin kızartma için harikadır.
Pirina Yağı, zeytinyağının pirinasından rafine edilmiş bir yağ türüdür.
Bu yağ türü, yüksek bir duman noktasına sahip olduğu için kızartma amaçları için en iyisidir.