top of page
olives1485974341.jpg

SIZMA ZEYTİNYAĞI

EVOO

Günlük yemek pişirmek için ideal

Asitlik: < %0,8

dishes.jpg

Önerilen Kullanımlar
Salata sosları; soslar ve soslar; makarnanın üzerine gezdirerek; balık ve sebzeleri marine etmek veya sotelemek,

fırınlama, kavurma, daldırma, kızartma

smoke.jpg

Duman Noktası
356°F-392°F / 200°C

extra virgin gb.png

Kapsayıcı: 

Marasca cam şişelerde mevcuttur

marasca 2.png
akıtıcılı kapak yeşil.jpeg

 Giydirmek ve Marine etmek için 

  • Naturel Sızma Zeytinyağı, günlük olarak çiğ olarak tüketilip, soğuk ve sıcak yemeklerin üzerine serpmek için idealdir.

 

  • Herhangi bir çeşni için ideal bir alternatiftir, çünkü yoğun tadı salatalara, ayrıca fırınlanmış, ızgara, kavrulmuş ve buğulanmış yemeklere özel bir dokunuş katar.

salad.jpg

salatalar

pasta.png

Makarna

sauce dressing.jpg

Sosis ve Sos

8,5 fl.oz.

250 ml

17 fl.oz.

500 ml

25,4 fl.oz.

750 ml

34 fl.oz.

1000 ml

Menşei ülke:   Türkiye

  • Sızma Zeytinyağımızı tüketmeniz sağlık yararları için şiddetle tavsiye edilir.

  • Dengeli yağ asitleri, polifenoller ve E vitamini bileşimi, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye ve kolesterol, Alzheimer ve meme kanseri tedavisine yardımcı olur. Ek olarak, şeker hastalarında glikoz seviyelerini azaltır ve diğerleri arasında anti-inflamatuar özellikler içerir.

  

  • Zeytinyağında bulunan tekli doymamış yağlar kalp hastalıklarını azaltabilir.

Sofranıza ulaşana kadar nitrojen içinde saklanan bu yağ, son kullanma tarihine kadar tüm özelliklerini korur.

GÜLOR Naturel Sızma Zeytinyağı” standart zeytinyağımızdır. Türk zeytinlerimiz Ege kıyısında bulunan ve özenle işlenen el yapımı zeytin bahçeleridir. Sızma Zeytinyağımız, zeytin aromasını koruyabilen altın yeşili bir yağ üretmek için ideal sıcaklıklarda preslenir. Bir zeytinyağının Extra Virgin etiketini alması için çok özel standartların karşılanması gerekir. Bunlara %0,8'den düşük olması gereken asitlik seviyesi dahildir. Bu yağ türü en iyi salata soslarında, baharatlarda ve çiğ tüketimde kullanılır ancak yemeklik yağ olarak da kullanılabilir.

Hasat zamanı:Tüm sezon (Eylül – Aralık)

Zeytin Çeşitleri:Trilye, Domat, Uslu

Bölge:Türkiye'nin Ege Kıyısı

bottom of page